Meni Zapri

O nas

Začetki podjetja segajo 20 let nazaj. Naše izkušnje temeljijo na prijaznosti, spoštovanju in potrpežljivosti do strank, kar nam zagotavlja dolgoročen obstoj na trgu. Zadovoljne stranke nas z veseljem priporočajo naprej in tako smo zgradili svojo veliko mrežo strank, katerim smo hvaležni za zaupanje in priporočila.

 

Za pričetek našega delovanja so bile ključne delovne roke in dobro opravljena dela, katera smo se tudi vedno trudili opraviti v dogovorjenem roku. Že več kot 20 let nudimo:

  • vse vrste strojnih instalacij (vodovod, ogrevanje, elektrika),
  • zaključna dela v gradbeništvu (obnova stanovanja na ključ),
  • fino montažo.
Na podlagi tovrstnih izkušenj smo postali poznavalci proizvodov na trgu ogrevanja in strojnih instalacij, zato lahko strankam svetujemo pri odločitvi za ogrevalni sistem (od nakupa, do izvedbe montaže), prezračevalni sistem in sistem hlajenja.
daikin

Večletne izkušnje na področju prenov kopalnic

Vrednote

Kot monterji in instalaterji v stanovanjskih in poslovnih prostorih hitro najdemo ustrezno rešitev, zato nam stranke zaupajo pri izbiri pravega sistema za ogrevanje, prezračevanje in hlajenje.

Sodelujemo s priznanimi blagovnimi znamkami Daikin in Blauberg, ki zagotavljajo najvišjo kakovost.

Ogrevamo se več kot polovico leta, svež zrak pa si zaslužimo ne glede na vremenske razmere. Prava rešitev ob vgradnji znižuje stroške ogrevanja in prezračevanja na dolgi rok.

Rešitve po meri strank na zagotavljajo, da gradimo na dolgoletnem zaupanju strank.

Ne le ogrevanje, hlajenje in prezračevanje, v dom vam prinašamo toplino in zračnost za doseganje najvišje kakovosti bivanja.

Svetovanje na področju ogrevanja in prezračevanja

Poslanstvo

Vodovod in Ogrevanje BS Mont

V podjetju BS MONT, d. o . o., združujemo tradicijo in dobrosrčnost, tako nam stranke zaupajo in se rade obrnejo na nas, mi pa jim ob tem nudimo podporo.

Hvala našim zadovoljnim strankam.

Kontakt:

Naslov podjetja: BS MONT, d. o. o., Dvorjane 100, Spodnji Duplek
DŠ: 37435264
Telefon: 031 654 827
E-naslov: samo@bs-mont.si
Internetna stran: www.bs-mont.si

Pišite nam:

    Zanima me:

    Izjava o zasebnosti*