Meni Zapri

Mnenja zadovoljnih strank

Reference bs-mont
Reference bs-mont
Reference bs-mont
“S toplotno črpalko Daikin, se ogrevamo že več kot tri leta in smo zelo zadovoljni, đe posebej takrat, ko so zunaj zelo nizke temperature, saj je zmogljiva in služi svojemu namenu. Za nakup smo se odličili po priporočilu družinskega prijatelja, predvsem pazaradi visokih stroškov ogrevanja splinom, še prej pa na kurilno olje.Stroški ogrevanja so zelo nizki v primerjavi s plinom ali s kurilnim oljem. Ocenjujem, da bi bil strošek ogrevanja s kurilnim oljem, kot tudi z utekočinjenim zemeljskim plinom, tudi do dvakrat višji. V primeru, da bi se moralponovno odločati za režim ogrevanja, bi odločil za toplotno črpalko Daikin, sedajz Altermo 3. Kar se tiče servisov, jih delamo enkrat na leto, serviserji ažurni. Deluje vse, brez problemov. Odlično! Priporočam.”
 
Prof. Stanislav K., Ptuj
“Prijazno osebje od A do Ž. Kratki rok dobave – od nakupa vse do montaže toplotne črpalke Daikin, odličnodelovanje, skoraj neslišna, zelozmogljiva, moderen dizajn, garancija …Pomagali ste mi tudi pri birokraciji za pridobitev sredstev iz EKO sklada saj smo s tem prihranili veliko časa in poti.Priporočam!Vse pohvale podjetju BS-MONT za vašo odzivnost in rešitev za naš dom. Želim vam, da delujete tako še naprej,veliko uspehov. Hvala.”
 
Martin Marko D. Hajdina
Zahvaljujem se vam za ekspeditivnostpri servisiranju, ob tem pa moram poudariti tudi profesionalnost,strokovnost opravljenega dela inpohvaliti gospoda serviserja,rešili ste nam tudi večketnotežavo z odtoki v kopalnici.Delo kot tako, je brez dvomanajboljša reklama za vašo firmo in zveseljem jo bom priporočil še komu.Lep pozdrav!
 
Miha J., Maribor okolica
Reference bs-mont
Reference bs-mont
Reference bs-mont
Velike pohvale podjetju BS-MONT,ki so nam strokovno razložili celotenpotek delovanja toplotnečrpalke Daikin, pa vse do montaže.Vse je potekalo tako, kot smo se prvotno dogovorili, delo opravljeno vdogovorjenem roku.Tako, da smo več kot zadovoljni. Priporočam, saj se prilagodijoželjam strank.
 
Jože M., Zrkovci
Vesela sem, da pripodjetju BS-MONT obim vse naenem mestu, ko pa rabim pomoč, so mi vaši strokovnjaki takoj na voljo,hitro najdejo najugodnejšo rešitev.Imela sem prenovo celotne kopalnice že pred leti in sem več kot zadovoljna s samo izvedbo in vsem, kot tudi ceno,prijazno osebje.Zaradi velikih stroškov ogrevanja, sem se sedaj odločila pri njih za nakup inmontažo Daikin toplotne črpalkein z njo sem zelo zadovoljna.Toplo priporočam.
 
Magda K. Zorec, Pobrežje
Priporočam podjetje, saj so nam v celoti prenovili hišo (vse vodovodneinštalacije, keramiko, ogrevanje, eletrika, menjava oken …). Vse za prenovo hiše smo uredili preko njih. Sprva smo bili skeptični kako bo to potekalo, saj je bilo veliko za postoriti pa se je takoj pokazalo, da je skrb odveč. Ob podpisu pogodbe so se dela takoj pričela in v predvidenem roku tudi končala, med samo obnovo so nam pomagali tudi z veliko idejami kako najbolje izkoristiti prostore za bivanje.Slike sedaj v celoti prenovljene hiše dobite še po pošti, kot tudi slike hiše pred prenovo, da boste lahko pokazali svojim bodočim strankam, kaj se lahko naredi če je volja, marljivost. Hvala ekipi.
 
Lep pozdrav, Sebastian L.

Reference